Много сме развълнувани да обявим Whisky, Rum & Wine Master test 2019 – първото голямо събитие в началото на годината в България, обединяващо спирит и вино индустрията . Провеждащ се за пета поредна година , това е уникален по рода си фестивал, който в рамките на два дни, ще събере на едно място едни от най-качествените напитки в различни категории: уиски , ром, ликьори, вина.

Продуктите ще бъдат изложени лично от техните вносители, дистрибутори и производители, предоставяйки възможност на хора с привкус към луксозни стоки, често пътуващи в страната и чужбина, да дегустират едни от най-луксозните марки, да направят свой тест на сетивата , опитвайки брилянтно подбрани вкусове.

В петък 29 март 2019, 15:30 – 23:00 часа ще стартира ежегодния фестивал на качествените напитки в прекрасните зали на столичния хотел Маринела!

– Както и миналата година, ще имаме над 45 бара редки селекции от уникални уискита от цял свят, екзотични ромове и отбрани вина, щедър избор от коняци и ликьори.

– Два дни различни Майсторски и дегустационни класове с продължителност от по 60 минути. Разгледайте програмата и билетите за Майсторските класове, водени от бранд амбасадори, собственици на марките, експерти, които ще запознават с историята, производството, индустрията и културата на консумация.

– Тази година наши партньори с изложбени щандове с шоколади, хранителни продукти, кафе, луксозни чаши и пури, ще ви привличат с разнообразие в моменти на почивка и презареждане между дегустациите.

– Коктейли, ракия и бира барове, ще допълнят вкусовите предпочитанията на всеки посетител.

– Официалния магазин на събитието на място, ще Ви предложи пълното разнообразие от напитки, за да занесете вкъщи или подарите , насладата от добрата дегустация.

Очакваме Ви и през втория ден на Фестивала , събота, 30 март 2019 от 14:00 до 22:00 часа, отново с музика на живо и много чудесни драми.
Билетите могат да бъдат закупени онлайн на sabitie.bg и на място на събитието.

Във Вино зала дегустацията е свободна. В Спирит зала се използват талони , закупени с билета за вход. Ако талоните , включени в билета за Спирит зала не са достатъчни и искате да опитате още драми от огромната ни гама от много интересни бутилки , ние ще продаваме допълнителни талони , по 2 лева, на място на събитието. ВИП талон , който ще може да закупите на касата на мястото на събитието, ще използвате за изключително стари и редки уискита. Специална изненада, подготвена за колекционерите и „ентусиастите“ ще бъдат фестивалните бутилки, бутилирани специално за събитието и ще ги разкрием по-близо до датите на провеждане.

Всеки е добре дошъл, ако е навършил 18 години и консумира отговорно!

Очакваме ви, всички Вас, от любители или любопитни, до тези , които сте силно ангажирани с търговията на качествени напитки. Ще има по нещо за всеки, на което да се наслади и да открие своето усещане за вкус! Наздраве! Cheers! Sláinte! Slàinte mhath! 乾杯 /Kanpai!​

Купи билет29 Март – 30 Март 2019/ Хотел Маринела, гр. София
Работно време:
29.03.2019 от 15:30 – 23:00 часа
30.03.2019 от 14:00 – 22:00 часа