Хедонисти от всички краища на България, ликувайте! За трета поредна година ще се видим на по глътка в едно от знаковите събития на родната спиритс сцена – Whisky, Rum & Wine Master test. И тази пролет мястото е отбрано – столичният хотел „Маринела“, който на 31 март и на 1 април ще подслони всички уиски фанатици, обикновени любители, че и начинаещи в сферата на качествените питиета. Няма шега – ще е вълнуващо, интересно и адски вкусно!
Срещу почти символична цена за билет, който ще дава достъп до марковите изкушения за двата дни на феста, ще се сдобиеш с шанс, какъвто си е престъпление да изпуснеш. На над 20 щанда ще бъдат представени редки селекции от уникални шотландски уискита, екзотични ромове и чудни вина.
Но не само – ще има и щедър избор от коняци, ликьори, че и 60-годишно уиски! Така че – ако си мъж, си там. Ако си модерна дама, която живее на скорост и е с вкус за хубавите неща – също. Защото мисията на добрата напитка е да сплотява. Всеки истински уиски разбирач знае защо.

Кулминация на събитието ще са различните майсторски и дегустационни класове – цели 16 на брой. Там от първо небце ще научиш всички тайни на някои от емблематичните шотландски елексири, ще откриеш непознати вкусови хоризонти и ще разбереш как се случва магията. С две думи – ще станеш цял-целеничък уиски експерт.

И докато сладко преглъщаш в очакване на най-приятния уикенд тази пролет – не забравяй основното правило на организаторите, а и на всеки истински уиски познавач – консумирай отговорно! Така ще ти е по-сладко.

Купи билет31 Март – 01 Април 2017 / Хотел Маринела, гр. София
Работно време:
31.03.2017 от 15:30 – 23:00 часа
01.04.2017 от 14:00 – 22:00 часа