НОВИНИ

Калоян Александров

Grants Ambassadors_130614_0147Калоян Александров е Бранд Амбасадор на „Уилям Грант и синове“ за България. С неговия ентусиазъм и страст към уискито, се стреми да заплени все повече консуматори в България, използвайки неговите познания за уиски индустрията и качествата на всички продукти на „Уилям Грант и синове“ .

Той редовно работи и се среща с журналисти, бармани, уиски ентусиасти от България и посланици на марките на „Уилям Грант и синове“ от всички части на света, ключова част от ролята на Калоян е да бъде в тесен контакт с уиски специалисти , за да може да се потопи във всичките процеси и да предаде най-доброто на всички ентусиасти в България.

„Аз съм изключително щастлив и е страхотно, че ми бе дадена възможност да работя за най-известната семейна компания за правене на уиски. Работейки за тях мога да науча много нови неща, докато се наслаждавам на чаша страхотно уиски и да изиграя моята малка роля от невероятната история на семейство Грант“, казва Калоян Александров

Преди да почне работа като Бранд Амбасадор, Калоян задълбочено се интересувал от уиски и хубави барове, може би факта, че много малко хора преди пет години се интересували от уиски му е помогнало в това начинание, сега той се радва, че все повече хора са задълбочени в процесите на правене на „водата на живота“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *