НОВИНИ

Jenny Maguire

Jenny Maguire

Glendalough – Brand Ambassador

Джени Макгуайър е Brand Ambassador на Glendalough Distillery за Европа със седалище в Париж. Основната й роля е да образова хората и да ги кара да се наслаждават на тънкостите на ирландското уиски от младите дестилати до големите Single Malt и Single Grain уискита. Джени ще ви преведе през възхода и падението на Ирландското уиски докато споделя нейната страст за „водата на живота“ с ирландското богато наследство на дестилиране,те са на челно място в нейния майсторски клас. Повечето от времето и е разделено между дегустации, обучение на търговците и провеждане на майсторски класове из Европа.
Преди да стане Европейски Brand Аmbassador на Glendalough Distillery, Джени е работила над 4 години за едни от най-големите световни марки за напитки в родния си град Дъблин, Ирландия. Любимата част от работата и е да доставя на хората този изненадващ момент, когато те осъзнават, че наистина се наслаждават на Ирландското уиски.”Обичам да казвам, че всеки може да се наслади на Ирландското уиски – тези които не го харесват просто не са намерили подходящото за тях.”.
Нейната любов към миксологията, дестилацията и всичките неща свързани с ирланското уиски, винаги лично са я интересували, затова тя се чувства късметлийка, това да е и нейна работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *