НОВИНИ

Владимир Георгиев – Ентусиаст и уиски блогър

Me
Ще наруша традицията и ще говоря за себе си в първо число. Казвам се Владимир Георгиев и част от вас може би вече са попадали на блога ми за уиски ревюта Храм на уискито, whiskeytemple.blogspot.com . Началото на моето уиски пътешествие започна през януари 2014г., когато написах първата си статия и от този момент вече пета година изследвам уиски вселената.
За мен уискито не е само напитка, то е култура, мироглед и възможност да открия по-добрата си версия. Ценя го във всичките му проявни форми, без оглед на вида и произхода му.

Не съм експерт, но от позицията на човек с не малък опит мога да твърдя, че производството на качествено уиски не е обвързано с определена географска ширина, а още по-малко с интензивни рекламни послания. Вярвам, че красотата се крие в малките бутикови производители, залагащи често и на традиционни техники при дестилирането и отлежаването на алкохола.
Страстта ми ме отведе на няколко пъти в Шотландия, която намирам за втори мой дом. Имах възможността да се запозная с дестилационния процес в някои дестилерии, да посетя някои от най-добрите уиски барове в Шотландия и да почерпя вдъхновение от тази красива страна.
Надявам се да се видим по време на уиски срещата ни „Изборът на уиски блогъра“, където ще си поговорим приятелски на дълго и широко.
Наздраве! Качество преди количество!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/villatod/whiskyrumwine.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *