НОВИНИ

Whiskey Rum & Wine за трети път в София

За трета поредна година фирма „Оптимист 1″ ще организира изложението Whiskey Rum & Wine, което ще представи най-добрите напитки на световния пазар. Петър Керемедчиев – управител на фирмата е убеден, че подобни форуми повишават културата на българина по отношение на висококачествени алкохолни питиета.
TON_8888-1024x683
След успеха на първите две издания на събитието, тази година то ще се проведе в столичния хотел „Маринела“ в София. Като съпътстваща програма ще бъдат организирани майсторски класове за ценители и специалисти. Г-н Петър Керемедчиев застана пред нашата камера, за да представи целите и задачите пред форума.TON_8890
Според него е важно не количеството, а качеството при консумацията на напитки. Българинът все още няма нужната култура на пиене. Именно затова подобни ивенти са много важни.
TON_8893-1024x683
Очаквайте Whiskey Rum & Wine на 31.03 и 1.04 2017 г. в София в хотел „Маринела“. Бъдете техни гости и ще имате възможността да дегустирате висококачествени напитки и да научите повече за тях.
IN LIFE
репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Симеон Симеонов
фотограф: Антон Хариев


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/villatod/whiskyrumwine.com/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *