Whisky, Rum and Wine text only logo

Essential Life – място, създадено за грижа за хората.

Essential Life е място, създадено за грижа за хората. Това е мястото , където ще получите консултация, индивидуални продукти за грижа, на базата на етерични масла, както и личен подход за намиране на най- доброто решение за вас! Тук ще бъде мястото, където физическото, менталното и емоционално здраве се преплитат и водят до така мечтания „съществен живот”.
Essential Life използва етеричните масла, които са с доказано и клинично изпитано качество, като с тяхна помощ създава свои авторски блендове, приложими в различни сфери от живота.
Етеричните масла са високовибрационни съединения. Всяко едно от тях трепти на високи честоти. Маслата от роза и черен смърч достигат от 300 до 600 MHz , докато едно напълно здраво човешко тяло вибрира на около 60MHz. Затова използваме маслата като външна помощ, чрез която да засилим защитните ни свойства, да повишим вибрациите и да привлечем всичко, което искаме в живота си.
Етеричните масла са летливи съединения, извлечени от различни части на растението – листа, цветове, корен, кора. Извличат се по методи, които напълно запазват свойствата и структурата им – дестилиране или студено пресоване.
Продуктите ни могат да се използват като личен парфюм, за директно дишане от бутилката, за масаж,медитация, преди важно събитие, конференция, презентация. Или просто, когато искате да използвате нещо ново, натурално и чисто в грижата за Вас.
При работата с етерични масла се извършва холистичен или цялостен подход. В такъв случай, защо да не включим други елементи и дарове на природата заедно с тях ? Могат да се добавят работа с кристали, астрология, Рейки, Нейрографика, духовни учители . Вместо да се работи само с една енергия, могат да се изберат повече елементи и така да се достигне по- бързо до желания ефект.
Защо точно кристали ? Кристалите са енергийни минерали , които имат определени вибрации. Етеричното масло , например, първо повлиява тялото, а след това енергийно. Докато кристалът действа първо през енергията и накрая през физическото тяло. И това е една магична комбинация.