Whisky, Rum and Wine text only logo

Общи условия

Общи условия за разплащане:

 1. Достъп до фестивалните зали се предоставя след закупуването на билет на място или предварително онлайн през платформата на Ивентим:
  Билетите са както следва:
  Еднодневен – 20 лв
  Двудневен – 30 лв
 2. Консумацията се осъществява посредством фестивални чаши съответно за вино “Ридъл”  или уиски/ром “Гленкерън” , които могат да се вземат срещу депозит от 10 лв на входа.
 3. Разпращателното средство в : “Спирит зала” , “Вино зала” , “Просеко зала”  и на някои щандове в “Конгресно лоби”  е фестивална карта, която може да се вземе и зареди с определена сума  на каса или на  определените за това Кешдескове на място.
 4. Зареждането на фестивалните карти може да бъде КЕШ или с банкови карти за сума, която  клиента си е определил.
 5. Фестивалната  карта може да се зарежда многократно на определените за това Кешдескове.
 6. Налични суми по фестивалната карта, които не са изразходвани по време на фестивала НЕ СЕ  ВЪЗСТАНОВЯВАТ ОТ ОРГАНИЗАТОРА.
 7. Дегустационният семпъл в “Спирит зала” е 20 мл. , като се заплаща само и единствено с фестивалната карта на цена предварително определена за конкретна  напитка на всеки изложбен щанд.
 8. Дегустационният платен семпъл във “Вино зала” и “Просеко зала” е 75 мл. като се заплаща само и единствено с фестивалната карта на цена предварително определена за конкретна  напитка на всеки изложбен щанд.
 9. Продажба на цели бутилки, които са изложени и се дегустират в “Спирит зала”  се осъществяват на официалния магазин на събитието – “Аванти” при условия и цени посочени от съответният търговец.
 10. Продажба на цели бутилки, които са изложени и се дегустират във  “Вино зала”  и “Просеко зала” се осъществяват  директно на самите щандове, като се заплаща само и единствено с фестивалната карта на цена предварително определена за конкретния  продукт от изложителят.
 11. По време на събитието има организирани “Майсторски класове” с гост лектори за групи ограничени до 30 човека в отделна зала. Достъп до тях се предоставя срещу допълнително закупуване на билет за съответния клас на място или онлайн през платформата на Ивентим.