Whisky, Rum and Wine text only logo

Glenfarclas

Grain from the Glass

Лектор: Duncan Grant

Продължителност: 60 минути

20 April 2024 21:00

Местата са ограничени! Моля, запазете своето присъствие.
Мастър клас
Дегустация на:

Glenfarclas 15 YO

Glenfarclas 25 YO

Glenfarclas 35 YO

Glenfarclas 185th Anniversary

Цена: 120.00 лв.

Дънкан се премества в Шотландия, за да се присъедини към семейния бизнес през 2022 г. В момента живее в дестилерията, в сърцето на Speyside.

Присъединява се към Glenfarclas с над десет години опит в управлението на продажбите и висше ръководство в търговията на дребно и туристическата индустрия. В началото прекарва първата си година в производството. Стартира при бъчвите в традиционните складове ‘dunnage warehouses’, след което наблюдава процесите на ферментиране в ‘mash house’ и дестилацията на уискито в ‘still house’. И до днес участва в производството, осигурявайки поддръжка извън работно време на операторите на дестилерия.

Каним ви да откриете годишните уискита GLENFARCLAS в неговата компания.

През 2022 г. Glenfarclas добавя нов ботлинг към своето портфолио. Изключително ограничен 35-годишният сингъл малц от Glenfarclas, е отлежавал в шери бъчви от испански дъб в продължение на три и половина десетилетия. Представен в привличаща вниманието кутия, напомняща за емблематичните червени складови врати на дестилерията.

Накрая за завършване на класа е лимитирана бутилка, по случай 185 годишнина/ Anniversary/ на дестилерията, осем декади в една импресия!