Whisky, Rum and Wine text only logo

МATES Rum

Blending Successful Rum Brand by Menno Van Eijk x MATES RUM

Лектор: Menno Van Eijk

Продължителност: 60 минути

19 April 2024 16:00

Мастър клас
Дегустация на:

Mates White Rum – Бленд от светли ромове от Барбадос, Доминиканската република и Тринидад.

Mates Gold Rum – Рoмове от Барбадос и Доминиканската република на възраст от 3 до 5 години.

Mates XO Rum – 8-годишни рoмове от Барбадос, Доминиканската република и Никарагуа.

Цена: 25.00 лв.

Menno Van Eijk, с над осем години опит като старши ром миксолог в най-голямата световна компания за смесване на ром и доставчик на E&A Scheer. Майстор на занаята с уникален поглед за мястото на рома в света на спиртните напитки. Неговите познания доведоха до създаването на над 2,500 различни видове ром, които помогнаха на около 1,000 бранда да открият своите уникални профили. Дълбоките знания на Menno за разнообразието на рома, успява да смесва ги по такъв начин, че постига перфектно съгласие, въплъщавайки същността на баланса и автентичността.

Неговото пътешествие и страстта му към истинските, неподправени напитки кулминира в създаването на MATES Rum.
Mates е свидетелство за неговата вяра в чистотата и качеството, изработен без добавяне на захари, добавки или изкуствени аромати. Това е премиум бранд, който насърчава ценителите и ентусиастите да изживеят истинската същност на рома, като същевременно приемат многостранността на напитката в коктейли.

MATES, произлязъл от визионерските умения за смесване на Menno, предлага гама от изрази, които отбелязват естествените и сложни вкусовe. От обаятелния Gold Rum, хармонично смесен от ръмове от Барбадос и Доминиканската република, с намек за ямайски рoм от медни казани, до изискания Mates XO, който комбинира отлежали ромове за възвишено вкусово изживяване, създанията на Menno ви канят да изследвате богатата палитра на рома в неговия най-автентичен вид.